Startpagina’s over leningen - deel 1

Op het internet zijn veel linkverzamelingen over lenen te vinden. Toch verschillen ze onderling nogal van elkaar. Om die reden zullen we de komende weken overzichten plaatsen met links naar startpagina’s en een korte omschrijving.

Wijzer in lenen
Deze startpagina heeft zich verdiept in allerlei leenvarianten. Op deze website vind je dan ook een uitgebreid overzicht, misschien wel het uitgebreidste op het internet, naar websites die zich met leningen bezighouden. Via deze startpagina word je doorgestuurd naar allerlei relevante websites.

Wijzer in leningen
Wederom een startpagina waar weinig aan kunnen tippen. Wijzer in leningen helpt je om wijzer te worden in allerlei soorten leningen, maar adviseert ook over andere financiële zaken. De website wordt goed onderhouden en is makkelijk te gebruiken.

Leningen vergelijken
Met leningen vergelijken begin je op deze startpagina. Hier is namelijk al veel werk voor je gedaan. Het enige dat je nog hoeft te doen is de links te volgen naar de vele websites die je meer vertellen over leningen en hypotheken. Ook andere geldzaken komen veelvuldig aan bod.

Leningen overzicht
Een overzicht van leningen vindt je op Leningen overzicht. Deze startpagina ziet er goed uit en wordt netjes onderhouden. De links zijn relevant en worden wekelijks bijgehouden. Zo weet je zeker dat je over de juiste informatie beschikt.


Snelle leningen
Mooie startpagina met vele links naar snelle leningen. De flitslening komt hier dan ook uitgebreid aan bod. Honderden bezoekers zoeken wekelijks in het enorme bestand van Snelle leningen, op zoek naar de juiste informatie. De links worden door de makers zelf uitgezocht. Ongevraagde aanmeldingen worden in de meeste gevallen niet geaccepteerd. Zo garandeert de startpagina relevante informatie voor iedereen.